Ινιέστα: «Θα ενοχληθώ άμα δω τον Νεϊμάρ στη Ρεάλ»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Αντρές Ινιέστα, είπε ότι θα του κακοφαινόταν μια μετακίνηση του Νεϊμάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε γκαλά για την μπύρα Εστρέλλα Νταμμ βρέθηκε ο Αντρές Ινιέστα και απάντησε σε μερικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων που του τέθηκαν.

Αρχικά σχολίασε την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε στο δρόμο της ομάδας του την Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε. Ο ίδιος θεωρεί ότι πρόκειται για μία δύσκολη κλήρωση για αυτό θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι και στα δύο ματς με την ομάδα του Λονδίνου για να καταφέρουν
να προκριθούν.

Όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης του συμπαίκτη του Χαβιέ Μασεράνο, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω και δεν υπάρχει και καμία επίσημη τοποθέτηση από την ομάδα. Ο Αργεντινός, για την ώρα, παραμένει μέλος της ομάδας και όλοι θέλουν να συνεχίσει μαζί τους.
Τέλος των ρώτησαν για το ενδεχόμενο ο πρώην συμπαίκτης του, ο Νεϊμάρ, να πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ.

Η απάντηση του ήταν ειλικρινής:

«Δεν ξέρων αν θα γίνει, αν και όλα μπορούν να συμβούν, όπως είδαμε το προηγούμενο καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση μια τέτοια μεταγραφή θα με ενοχλούσε, γιατί ο Νεϊμάρ είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ενισχύσει την αιώνια αντίπαλό μας. Μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι μιλάμε για υποθετικά σενάρια και τίποτα από αυτά για την ώρα δεν έχει συμβεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα