Ο Ατρόμητος αρωγός στα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενίσχυσε την κοινωνική δράση του ΟΠΑΠ, «Ευχοστολίδια» με την παρουσία των ανθρώπων της ομάδας μας στην έναρξη της δράσης στο περίπτερο του Οργανισμού σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας.
Στην εκδήλωση την διοίκηση εκπροσώπησαν, η Διευθύνουσα Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Κάτια Κοξένογλου κι ο Υπεύθυνος Marketing Σπύρος Μπουλούσης.
Παρόντες εκ μέρους
του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν, ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι, ο βοηθός προπονητή Έρικ Οριέ και οι ποδοσφαιριστές Χαβιέ Ούμπιντες, Αριστοτέλης Καρασαλίδης, Κυριάκος Κιβρακίδης, Θωμάς Βασιλείου, Γιώργος Ζησόπουλος, Γιώργος Μανούσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Σπύρος Ρισβάνης, Ανδρέας Γιαννιώτης και Δημήτρης Χατζηισαίας.
Άπαντες εκπλήρωσαν τις ευχές μικρών παιδιών παραδίδοντας συλλεκτικά δώρα στα χρώματα του Ατρομήτου και όχι μόνο.
Οι Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής του ΟΠΑΠ βρίσκονται σε τέσσερα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, από τις 8 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, για να επιλέξετε την απλή αλλά σημαντική παιδική ευχή που θα πραγματοποιήσετε ώστε να γίνουν τα Χριστούγεννα των μικρών μας φίλων μαγικά.
Στόχος της δράσης «Ευχοστολίδια» είναι να μας κάνει όλους μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας, μέσα από την εκπλήρωση απλών παιδικών ευχών και αρωγός αυτής της δράσης δεν θα μπορούσε να μην ήταν και ο Ατρόμητος που υποστηρίζει έμπρακτα όλες τις αξιοσημείωτες κοινωνικές πρωτοβουλίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα