Ντρογκμπά: «Ο Σαλάχ μου έστελνε μηνύματα επειδή δεν σκόραρε»

Ο Ντιντιέ Ντογκμπά αποκάλυψε πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνήθιζε να του στέλνει μηνύματα και να του τονίζει ότι δεν γνωρίζει γιατί δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι δύο ποδοσφαιριστές υπήρξαν συμπαίκτες στην Τσέλσι την περίοδο του 2014/15, η πρώτη αγγλική ομάδα του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή πριν φύγει για την Ιταλία.

Πλέον έχει επιστρέψει στην Λίβερπουλ και οι εμφανίσεις του είναι εντυπωσιακές, καθώς σε 24 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 19 φορές.

«Είναι απίστευτο πως κατάφερε και άφησε πίσω του το παρελθόν και βρήκε την δύναμη να σκοράρει. Υπήρχαν περίοδοι που μου έστελνε μηνύματα και
μου έλεγε: Δεν σκόραρα δεν ξέρω γιατί και εγώ του απαντούσα: Είναι απλά θέμα χρόνο και αυτοπεποίθησης. Όταν έχεις αυτοπεποίθηση, τα πάντα μπορούν να συμβούν και αυτό βλέπουμε τώρα που καταφέρνει να βρει δίχτυα. Μπορώ να δω τι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Έπρεπε να πάει στην Ιταλία και μετά να επιστρέψει εδώ για να μας αποδείξει ότι είναι ποδοσφαιριστής», δήλωσε στο BBC.

Ωστόσο πρόσθεσε και για τα κατορθώματα του με την Εθνική ομάδα: «Ότι έχει κάνει με την εθνική ομάδα είναι πολύ κάλο, το να εκπροσωπεί την χώρα σου δεν είναι εύκολη υπόθεση πιστεύω ότι του αξίζει».
Keywords
Τυχαία Θέματα