Προς νέα ομάδα ο Σρόιντερ

Ο Ολλανδός προπονητής Άλφρεντ Σρόιντερ-o οποίος την άνοιξη φέρεται να είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα- αποχώρησε την Τετάρτη (8/11) από την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αλ Αΐν, μετά από μόλις έξι μήνες στον πάγκο της, μετά από αναφορές ότι θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

«Επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Ολλανδό προπονητή Σρόιντερ να λύσει το συμβόλαιό του με κοινή συναίνεση λόγω της έλλειψης αρμονίας μεταξύ του προπονητή και του

βοηθού τεχνικού επιτελείου του με το θεσμικό σύστημα εργασίας του συλλόγου εταιρείας», ανέφερε η Αλ Αίν στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter.

«Εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες και την εκτίμησή μας στον Ολλανδό προπονητή για τις προσπάθειες που έκανε με την ομάδα κατά τη διάρκεια της θητείας του, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη κίνησή του».

Υπήρχαν αναφορές που συνδέουν τον 51χρονο Σρόιντερ με την πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας Αλ Ιτιχάντ, η οποία απέλυσε τον Πορτογάλο προπονητή Νούνο Εσπιρίτο Σάντο μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων.

Η Αλ Αΐν είναι τρίτη στο πρωτάθλημα των ΗΑΕ με 15 βαθμούς μετά από επτά αγώνες δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αλ Ουασί.

Keywords
Τυχαία Θέματα