Σπουδαία μεταγραφή του Παναθηναϊκού made in Scotland!

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το τμήμα του ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, οι Πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τη διεθνή Σκωτσέζα επιθετικό Άμπι Γκραντ.

Η Γκραντ πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες – βάσει βιογραφικού – παίκτριες που θα αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα ενισχύσει την επιθετική

γραμμή του Παναθηναϊκού, στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής Κατηγορίας.

Η 27χρονη Άμπι Γκραντ είναι στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Σκωτίας και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Πρωταθλήτρια Σκωτίας, Glasgow City, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και σκόραρε τέσσερα γκολ σε δεκαέξι εμφανίσεις.

Παρά την ηλικία της, η Άμπι Γκραντ “κουβαλάει” μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει παίξει στην αγγλική Women’s Super League με τις Μπέρμιγχαμ και Λέστερ, στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ και στην πατρίδα της με τις Σέλτικ και Ρέιντζερς.

Παράλληλα έχει φορέσει επτά φορές τη φανέλα της Εθνικής Σκωτίας και έχει πετύχει δύο τέρματα, ενώ έχει συμμετοχές και γκολ στο Champions League Γυναικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα