Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Γιουν. 4-3: Αυτοκαταστροφική και τελευταία (highlights)

Τίποτα δεν είναι εύκολο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ τεν Χαγκ φέτος. Κι όμως… μέχρι το 40ο λεπτό φαινόταν ότι θα είναι ένα καλό βράδυ στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης.

Ο Ράσμους Χόιλουν είχε σκοράρει δις απέναντι στην πρώην ομάδα του (3′, 28′) και είδε τον Γκραμπάρα να του στερεί με καταπληκτική επέμβαση το χατ-τρικ (29′).

Ο Ράσφορντ όμως αποφάσισε να αποβληθεί στο 42ο λεπτό και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου – που είχε 13 λεπτά καθυστέρηση – το 0-2 είχε γίνει 2-2.

Αρχικά μείωσε ο Ελγιουνούσι (45′) και αμέσως

μετά ήρθε η σειρά των Βαράν και Μαγκουάιρ να παίξουν βόλεϊ στην περιοχή και ο διαιτητής φυσικά έδωσε πέναλτι. Δεν έχει σημασία πιο από τα δύο χέρια έδωσε. Και τα δύο πέναλτι ήταν. Ο Ντιόγκο ισοφάρισε (45+9).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοπεγχάγη δεν πήρε μεγάλο ρίσκο. Η Γιουνάιτεντ έδειχνε ικανή να δημιουργήσει προβλήματα. Σε μια στημένη μπάλα, η κεφαλιά του Μαγκουάιρ βρήκε στο χέρι του Βάβρο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε (69′) και οι Άγγλοι ήταν και πάλι μπροστά.

Μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 83ο λεπτό ο Λεράγκερ με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 3-3 μετά από ωραία σέντρα του Φαλκ και στο 88ο λεπτό ο Μπάρτζι, με δυνατό σκαστό σουτ μέσα από την περιοχή γύρισε το ματς για την σπουδαία νίκη των Δανών με 4-3.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλέον είναι στην τελευταία θέση του ομίλου.

Κοπεγχάγη: Γκραμπάρα – Άνκερσεν (70′ Σέρενσεν), Βάβρο (78′ Μποϊλέσεν), Ντικς, Γέλερτ – Φαλκ, Λεράγκερ, Ντιόγκο (70′ Όσκαρσον) – Ελγιουνούσι (63′ Μπάρτζι), Ασούρι (78′ Λάρσον), Κλάεσον

Μάντσεστερ Γιουν.: Ονάνα – Γουάν-Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Έβανς (15′ Βαράν), Νταλότ – ΜακΤόμινεϊ, Έρικσεν (46′ Άμραμπατ) – Ράσφορντ, Φερνάντες, Γκαρνάτσο – Χόιλουν (84′ Μάουντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα