Πάει αποφασισμένος στη Νέα Σμύρνη

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει το δικαίωμα να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας (15:00 Novasports2HD). Οι «ασπρόμαυροι» ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή στην κορυφή με την ΑΕΚ, έχοντας 21 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης θα αποσπαστούν τρεις βαθμούς από τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη Δευτέρα τον Πλατανιά
στο ΟΑΚΑ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στο ματς με τον Πανιώνιο, προκειμένου να πανηγυρίσει η ομάδα του την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, σε μια προσπάθεια να φρεσκάρει την ενδεκάδα. Το 4-2-3-1 αναμένεται να διατηρηθεί στο συγκεκριμένο ματς, με τον Ρέι να κάθεται στην εστία του ΠΑΟΚ και τους Κρέσπο και Βαρέλα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Μάτος και Βιεϊρίνια θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Κάνιας και Τσίμιροτ να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Ελ Καντουρί, Κάμπος και Μακ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός αποστολής για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έμεινε ο Μαουρίσιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα