Με το Novasports.gr στο Αγρίνιο

Παρακολουθείστε από τη Web TV του Novasports.gr σε live streaming, την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την ΑΕΛ, για την δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή (17:15 Novasports2HD).

Με
τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος την Κυριακή. Στις 15:00, ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να μείνουν κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, ενώ οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 21 βαθμούς, όσους και η πρωτοπόρος ΑΕΚ.

Στις 17:15 ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο την ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών. Ο Παναιτωλικός έχει δέκα βαθμούς και βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΛ έχει 13 βαθμούς και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα, στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό. Οι Αρκάδες βρίσκονται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με δώδεκα βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί βρίσκονται στην έβδομη θέση με 15 βαθμούς.

Τέλος, στις 19:30 στην Κέρκυρα ο ΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν από την ουρά της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το τρίποντο που θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΑΟΚ έχει έντεκα βαθμούς και βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ολυμπιακός έχει 20 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου
ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1-1
Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 1-1
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (15:00 Novasports2HD)
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός (17:15 Novasports2HD)
Παναιτωλικός – ΑΕΛ (17:15 Novasports3HD)
ΑΟΚ – Ολυμπιακός (19:30 Novasports1HD)

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου
ΑΕΚ – Πλατανιάς (19:30 Novasports1HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα