Τα πλάνα του Λεμονή για την Κέρκυρα

Ο ΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο νησί των Φαιάκων την Κυριακή το βράδυ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι στόχοι των δύο αντιπάλων είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Οι γηπεδούχοι αναζητούν βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για να κατακτήσουν το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Για τον ΑΟΚ
θα είναι ο έβδομος εντός έδρας αγώνας πρωταθλήματος. Στους προηγούμενους έξι μετράει δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού, ισάριθμες ισοπαλίες όπως και δύο ήττες. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για έκτη φορά μακριά από το Καραϊσκάκη, έχοντας απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Ο Τάκης Λεμονής έχει αφήσει εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Εμενίκε και για αγωνιστικούς λόγους τους Καρσελά, Ζντιέλαρ, Βούκοβιτς, Μίλιτς, Νικολάου και Σκαφίδα. Αναφορικά με την ενδεκάδα, κάτω από την εστία θα είναι ο Προτό, στην άμυνα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Σισέ, Κούτρης, ως αμυντικοί μέσοι οι Ταχτσίδης, Ρομαό, εξτρέμ οι Μάριν, Πάρντο, σε επιτελικό ρόλο ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ.

Στην 22μελη αποστολή βρίσκονται και οι Καπίνο, Χουτσιώτης, Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Τζούρτζεβιτς, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Οτζίτζα, Σεμπά και Ζιλέ.

Ο κυριακάτικος αγώνας του ΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα αρχίσει στις επτά και μισή το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα