Ουρμπόνας: Οι δύο «βόμβες» που προανήγγειλε ο Γιαννακόπουλος

Πριν λίγες ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κάνει λόγο για δύο μεγάλες μεταγραφές την επόμενη σεζόν και μάλιστα το μήνυμα που έστειλε ήταν προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αρκετοί τότε το συνέδεσαν με τον Βεζένκοφ, ωστόσο ο Ντονάτας Ουρμπόνας έχει άλλη άποψη. 

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος, στο podcast “Urbonus” ανέφερε πως οι δύο παίκτες που προανήγγειλε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού

δεν έχουν φορέσει τα «ερυθρόλευκα» στο παρελθόν, αλλά έχουν «πληγώσει» τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο ένας είναι ο Βασίλιε Μίσιτς με το τρίποντο στα ημιτελικά του F4 στο Βελιγράδι και ο άλλος ο Έντι Ταβάρες, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης Ρεάλ στον περσινό τελικό της Euroleague.

«Νομίζω ότι πιθανώς μιλούσε για δύο παίκτες που τιμώρησαν τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια. Ποιοι το έκαναν αυτό; Στον ημιτελικό του Final Four ποιος έβαλε το νικητήριο καλάθι; Ποιος είναι σε μια ομάδα στην οποία δεν έχει ξεκάθαρο μέλλον και δεν ξέρει αν θα παραμείνει στη λίγκα ή όχι; Οπρώην back-to-back MVP της EuroLeague, ΒασίλιεΜίσιτς.

Για τον άλλον δεν είμαι σίγουρος, αλλά λήγει το συμβόλαιό του και θα είναι ένας από τους σημαντικότερους freeagents το επόμενο καλοκαίρι. Είναι ο Έντι Ταβάρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ουρμπόνας, Γιαννακόπουλος,ourbonas, giannakopoulos