Ο λόγος της παρουσίας του Μιρτσέα Λουτσέσκου κι η υπόσχεση...

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο από τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, όπου πέραν της ευκαιρίας που είχε να παρακολουθήσει τον υιό του επί τω έργω, συζήτησε με τους διοικούντες τον «Δικέφαλο».

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας και βρέθηκε στο γραφείο του προπονητή, όπου συζήτησε επί μακρόν με τον Ραζβάν, με τον οποίο αποχώρησαν μαζί. Ο λόγος της παρουσίας του δεν ήταν άλλο από το πολύ ευχάριστο γεγονός της οικογενείας του, σύμφωνα με το οποίο
πριν από λίγες ημέρες ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έγινε ... παππούς κι ο ίδιος ... προπάππους για το εγγόνι του.

«Ηθελα να συγχαρώ από κοντά τον γιο μου στη μεγάλη αυτή χαρά της οικογένειάς μας», ανέφερε ο ίδιος αποφεύγοντας τις δηλώσεις και τα πολλά λόγια προκειμένου να μη δώσει λαβή για περισσότερα σχόλια στην Τουρκία όπου εργάζεται ως Ομοσπονδιακός τεχνικός. Ωστόσο, δεσμεύτηκε πως θα είναι παρών και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στις 10 Δεκεμβρίου, αφορμή που θα του δώσει τη δυνατότητα να πει κάτι περισσότερο – και – για την εικόνα της ομάδας στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο 48χρονος γιος του.
Keywords
Τυχαία Θέματα