Ο Σπανούλης προπονήθηκε με την ομάδα, αλλά όχι στο κομμάτι των επαφών

Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη (23/11, 21.45), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Εκτός έμεινε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Η συμμετοχή του Σέρβου σέντερ επί ιταλικού εδάφους χαρακτηρίζεται αμφίβολη. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έμεινε εκτός, κυρίως για να ξεκουραστεί,

καθώς τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού του.

Εκτός παρέμεινε και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος) και η συμμετοχή του είναι επίσης αμφίβολη ενόψει Αρμάνι Μιλάνο.

Αντίθετα, σε ρυθμούς προπόνησης με την ομάδα του Ολυμπιακού μπήκε ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων", Βασίλης Σπανούλης. Ο 35χρονος γκαρντ έλαβε μέρος στο πρόγραμμα, αλλά όχι στο κομμάτι των επαφών. Όπως σας έχουμε αναφέρει στο Sport24.gr, έχει τεθεί νοκ-άουτ από το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Υπάρχουν σκέψεις να προσπαθήσει να μπει στην δωδεκάδα για το ματς της 30ης Νοεμβρίου στη Βαλένθια, αν και το πιθανότερο είναι να τον δούμε να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο στο ΣΕΦ στις 3 Δεκεμβρίου για το πρωτάθλημα.

The post Ο Σπανούλης προπονήθηκε με την ομάδα, αλλά όχι στο κομμάτι των επαφών appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα