Καρβαλιάλ: «Πήραμε άξια τη νίκη»

Στην τύχη που είχε με το μέρος της η Σουόνσι αναφέρθηκε ο προπονητής της Κάρλος Καρβαλιάλ, μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Γουότφορντ με 2-1, στο πρώτο του ματς στον πάγκο των Ουαλών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός απομακρύνθηκε την περασμένη εβδομάδα από την τεχνική ηγεσία της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αλλά βρήκε αμέσως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς διαδέχθηκε τον Πολ Κλέμεντ στους «κύκνους».

«Ηταν ένα δύσκολο ματς. Η Γουότφορντ διαθέτει καλή ομάδα. Αξίζαμε τη νίκη, την πήραμε και χάρη στην τύχη, αλλά και η τύχη είναι μέρος του παιχνιδιού.
Αλλωστε, και οι αντίπαλοί μας ήταν τυχεροί όταν στείλαμε την μπάλα στο δοκάρι», σχολίασε ο Καρβαλιάλ μετά το τέλος του ματς.

«Πρέπει να πω στους ποδοσφαιριστές μου ότι είμαι πολύ πολύ χαρούμενος με τα όσα έκαναν στον αγωνιστικό χώρο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε στα πρώτα 45 λεπτά, επειδή δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τον αγώνα. Στο τελευταίο τέταρτο λύσαμε το πρόβλημα, ρισκάραμε και βάλαμε περισσότερους παίκτες στην επίθεση», τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα