Γκέιμπριελ αντί Λοτζέσκι απέναντι στο Λαύριο

Έχοντας το δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή στο ρόστερ και με δεδομένο το ότι ο Ματ Λοτζέσκι δεν θα ήταν διαθέσιμος, ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε στον Κένι Γκέιμπριελ την θέση του έκτου ξένου του Παναθηναϊκού Superfoods στο πρωτάθλημα. Έτσι, ο αθλητικός φόργουορντ θα βρεθεί στην 12άδα των «πράσινων» στο παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στο Λαύριο.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει
τίποτα σε βάθος χρόνου, αφού δεν αποκλείεται ο Λοτζέσκι να επιστρέψει από τη στιγμή που ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο. Το πρόβλημα με τον έμπειρο φόργουορντ είναι η φύση του τραυματισμού που αντιμετωπίζει: παρότι συνεχίζει καθημερινή θεραπεία, οι ενοχλήσεις στο πέλμα δεν έχουν υποχωρήσει και ουδείς στο ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού μπορεί να δώσει ξεκάθαρη απάντηση γύρω από την επιστροφή του στη δράση. Το ενδεχόμενο να βρεθεί στην 12άδα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ζάλγκιρις την προσεχή Πέμπτη είναι υπαρκτό, αλλά σε καμία περίπτωση δεδομένο.

Τώρα έχουμε κάποιους που επέστρεψαν και δεν έχουν ρυθμό, οι υπόλοιποι είναι επιβαρυμένοι. Υπάρχει ανομοιογένεια, γι αυτό χρειαζόμαστε λίγο ρυθμό. Κλείσαμε ένα κύκλο πέντε αγώνων σε δέκα ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε ποιοτική προπόνηση. Κάναμε απλά συντήρηση, κάτι το οποίο είχε επιπτώσεις γιατί δεν μπορούσαμε να βρούμε εύκολα τη χημεία και τους ρόλους, για να έχουμε ένα ομοιογενές σύνολο. Όσο περνάει ο χρόνος, θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Μέχρι την Παρασκευή, που είναι το επόμενο παιχνίδι, ο χρόνος είναι αρκετός για να φρεσκαριστούν κάποιοι και άλλοι να βρουν ρυθμό».
Keywords
Τυχαία Θέματα