Επτά τρίποντα ο Κάρολ, άνετα η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες με την άνετη νίκη επί της Χιπουθκόα με σκορ 98-84, με τον Τζέισι Κάρολ να παίζει και για τον απόντα Ντόντσιτς και να σταματά στους 28 πόντους με 7/10 τρίποντα!

Ιδιαίτερη σημασία είχε το παιχνίδι για τον Φελίπε Ρέγιες, ο οποίος ξεπέρασε τον Ντάτσο Ροδρίγες και με 738 συμμετοχές πέρασε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα (1ος ο Ράφα Γιοφρέσα με 756).

Για τη «βασίλισσα» σκόραραν οι 11/12 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν (άποντος μόνο Ράντονσιτς). Τέιλορ και Τόμπκινς είχαν από
11 πόντους.

Αυτή ήταν η 16η νίκη της Ρεάλ σε 17 παιχνίδια, με την οποία παραμένει άνετα πρώτη στην Liga Endesa.

ομάδα, κυρίως στη χημεία. Άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν, κάποια στιγμή έλειπαν 5-6 παίκτες. Υπήρχαν αγώνες που κατεβήκαμε με δέκα και έντεκα παίκτες, λόγω των προβλημάτων. Καταλαβαίνετε ότι αυτοί που παίζουν επιβαρύνονται. Τώρα έχουμε κάποιους που επέστρεψαν και δεν έχουν ρυθμό, οι υπόλοιποι είναι επιβαρυμένοι. Υπάρχει ανομοιογένεια, γι αυτό χρειαζόμαστε λίγο ρυθμό. Κλείσαμε ένα κύκλο πέντε αγώνων σε δέκα ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε ποιοτική προπόνηση. Κάναμε απλά συντήρηση, κάτι το οποίο είχε επιπτώσεις γιατί δεν μπορούσαμε να βρούμε εύκολα τη χημεία και τους ρόλους, για να έχουμε ένα ομοιογενές σύνολο. Όσο περνάει ο χρόνος, θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Μέχρι την Παρασκευή, που είναι το επόμενο παιχνίδι, ο χρόνος είναι αρκετός για να φρεσκαριστούν κάποιοι και άλλοι να βρουν ρυθμό».
Keywords
Τυχαία Θέματα