Φορτούνα Ντίσελντορφ-Καϊζερσλάουτερν 4-3: Από 0-3! Φοβερό!

Υπέροχο ματς στο Ντίσελντορφ με την Φορτούνα να επικρατεί με 4-3 της Καϊζερσλάουτερν που θα χρειαστεί καιρό για να καταλάβει τί έγινε και από 3-0 που ήταν μπροστά στο σκορ έφυγε με άδεια χέρια.

Το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε με τον Τάτσι να σουτάρει και από την κοντρα στον Ντε Βάις να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Καστενμάιερ στο 21ο λεπτό. Στο 30′ ο Τάτσι από δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Ζίμπερτ άθελά του έστειλε τη μπάλα

στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ μετά όντας ακόμα θολωμένος έκανε νέο λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ρίτερ που έκανε το 0-3 στο 32′.

Το γκολ του Τανάκα στο 36′ ήταν η ψυχολογογική ώθηση που χρειαζόταν η πελαγοδρομούσα Φορτούνα για να ξαναμπεί στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το ασύλληπτο. Μείωσε ακόμα περισσότερο με τον Ζίμερμαν στο 49′, για να ισοφαρίσει με τον Κλάους στο 57΄ να ολοκληρώνει μια φανταστική επίθεση των γηπεδούχων. Το 4-3 ήρθε στο 64′ με τον Τανάκα να σκοράρει δεύτερη φορά, με νέο σουτ αυτή τη φορά έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια, ενώ η Καϊζερσλάουτερν δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς παρά τις όποιες προσπάθειές της ως το τέλος του αγώνα. Έτσι, η Φορτούνα έπιασε στην τρίτη θέση το Ανόβερο και είναι μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.

Στο ματς ξεκίνησε βασικός ο Τζόλης, αλλά αντικαστάθηκε στο ημίχρονο καθώς η αποδόσή του κυμάνθηκε σε ρηχά επίπεδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα