Αϊντχόφεν – Φορτούνα Σιτάρντ 3-1: Άνετα πρώτη

Όπως αναμενόταν η PSV κατάφερε να επικρατήσει της Φορτούνα Σιτάρντ του Δημήτρη Σιόβα και το έκανε πολύ εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό. 3-1 . Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πήραν τον έλεγχο του αγώνα και είχε την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% σε όλο το παιχνίδι.

Πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους γηπεδούχους στο 13ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ του Τιλ, στο οποίο είχε απάντηση ο τερματοφύλακας Παντούρ, όμως στο 19ο λεπτό και ύστερα από καταπληκρική κυκλοφορία της μπάλας ο Τιλ θα βγει νικητής και θα ανοίξει

το σκορ για τους γηπεδούχους.

Μέχρι το 45′ η PSV έχασε άλλες 3 ευκαιρίες για γκολ με τους Ντε Γιονγκ, Τιλ και Βέερμαν, με το ημίχρονο να κλείνει με το φτωχό 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η PSV κατάφερε να σκοράρει δύο φορές αρχικά με τον Ραμάλιο στο 55ο λεπτό με κεφαλιά για να γίνει το 2-1 και με τον Μπακαγιόκο ο οποίος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, έστω και με μικρή βοήθεια από κόντρα, αφού πέρασε από δύο αμυντικούς έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να πηγαίνει στο “παραθυράκι” του Παντούρ για το 3-0. Το γκολ της τιμής για την Φορτούνα ήρθε στο 3ο λεπτό του επιπλέον χρόνου, όταν ο Τίλμαν έκανε ένα άνευ λόγου μαρκάρισμα στον Σιρχάους, ο διαιτητής έδωσε σωστά το πέναλτι με τον ίδιο να σκοράρει και να κάνει το τελικό 3-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα