Ολυμπιακός: Ο Παναθηναϊκός κάνει τον Μαρτίνεθ να αλλάξει σχηματισμό

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για το 1ο μεγάλο αιώνιο ντέρμπι στη Stoiximan Super League (19:30, COSMOTE SPORT 1HD).

Ένα ντέρμπι που κρίνει πολλά και τίποτα μαζί. Εξηγούμαστε. Όποιος κι από τους δύο μονομάχους επικρατήσει, απλώς θα λάβει ένα πρόσκαιρο boost και τίποτα

παραπάνω. Σημειωτέον ότι οι δυο τους θα αναμετρηθούν και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ναι, το γόητρο είναι σημαντικό καύσιμο για τη συνέχεια, αλλά κανείς δεν στέφθηκε πρωταθλητής πριν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Ούτε καν ο Ολυμπιακός των 10s (2011-2017).

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος του ντέρμπι, αξίζει να εστιάσουμε στην τακτική αλλαγή που φαίνεται ότι θα προβεί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Το 4-2-3-1 απέναντι στους «πράσινους» θα υποστεί μετατροπή.

Ο Κώστας Φορτούνης πιθανότατα να τοποθετηθεί σε ένα από τα «φτερά» της επίθεσης και οι δύο κεντρικοί χαφ θα γίνουν τρεις.

Ένα ντέρμπι με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder από το Πάμε Στοίχημα.

Ολυμπιακός: Ο Σωτήρης και η… θυσία

Ο τρίτος χαφ αναμένεται να είναι ο πρώην «πράσινος» Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Πέρα από το κίνητρο να δώσει απαντήσεις στον Ιβάνοβιτς, ο νεαρός έχει μια λαμπρή ευκαιρία να δέσει με τους Έσε-Καμαρά και να προσφέρει μια εναλλακτική στον Μαρτίνεθ, σε ματς που απαιτείται πολυκοσμία στον άξονα.

Αν το 4-3-3 με τρία χαφ δουλέψει, τότε σίγουρα οι Πειραιώτες γίνονται πιο απρόβλεπτοι και πιο πληθωρικοί στο παιχνίδι τους. Βέβαια, στον βωμό της τακτικής θα πρέπει να υπάρξει και ανάλογη θυσία.

Και αυτή ακούει στο όνομα Γιώργος Μασούρας. Οξύμωρο, θα πει κανείς, από τη στιγμή που ο 29χρονος μεσοεπιθετικός συνεισφέρει τα μέγιστα στην πίεση σε όλο το γήπεδο. Ενδεχομένος ο προπονητής του τον φυλάει για το δεύτερο ημίχρονο.

Γιατί Μασούρας όμως; Διότι Ποντένσε-Φορτούνης σε τέτοια κατάσταση, δεν πρέπει να μείνουν στον πάγκο, καθώς αλλάζει δραματικά η επιθετική δυναμική των Πειραιωτών.

Επομένως, στο αιώνιο ντέρμπι θα δούμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής σε 3 μήνες στη σεζόν. Το αν θα βγει το νέο σύστημα στον Μαρτίνεθ, θα το μάθουμε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής (22/10).

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Δείτε ακόμα

Τι κάνει η πανέμορφη 24χρονη Ελβετίδα ποδοσφαιρίστρια που έχει τρελάνει κόσμο στα αποδυτήρια;

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα