Έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε ο Παναθηναϊκός

Το παράδοξο είναι ότι οι πράσινοι έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετικά, δημιούργησαν πλήθος ευκαιριών, είχαν δυο δοκάρια, χαμένο πέναλτι και πίεσαν ασφυκτικά την εστία του πολύ καλού Τσιντώτα.

Στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και το έχουμε διαπιστώσει άπειρες φορές.

Επιθετικά η ομάδα του Τερίμ έκανε “πράγματα και θαύματα” στον αγωνιστικό χώρο, με τις γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, ωστόσο, η απουσία καθαρού σέντερ φορ ήταν εμφανής. Ο Τζούρισιτς δεν γνωρίζει τη συγκεκριμένη θέση και το πείραμα του Τούρκου

τεχνικού με την χρησιμοποίηση του Σέρβου χαφ στην κορυφή, δεν βγήκε.

Μόλις μπήκε στο παιχνίδι ο Ιωαννίδης σαν αλλαγή, το σκηνικό άλλαξε, όμως, η περιστεριώτικη άμυνα αντέδρασε υποδειγματικά και η τύχη δεν στάθηκε στο πλευρό της ομάδας του τριφυλλιού, που έχανε τη μια ευκαιρία κατόπιν της άλλης.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ

Η άμυνα δεν στάθηκε στο ύψος της και προβλημάτισε. Ο εξαιρετικός Ατρόμητος στην κόντρα ήταν “κίνδυνος, θάνατος”. Ο Φατίχ Τερίμ πήρε μεγάλο ρίσκο με την χρησιμοποίηση δυο στόπερ, οι οποίοι δεν γνώριζαν ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Ο Ακαϊντίν βέβαια ήταν θετικός, ιδιαίτερα στο ψηλό παιχνίδι, όμως, ο Ούγκο έδειξε ότι ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί και είναι λογικό, αφού, είχε ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του.

Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό η εμφάνιση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος με το καλημέρα, έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ. Τα φαρμακερά σουτ του αρχηγού της εθνικής είναι ξεκάθαρο ότι έλειπαν από την ομάδα.

Πλέον η πρόκριση είναι ανοιχτή και θα παιχτεί σε μια εβδομάδα στο Περιστέρι, με τους πράσινους να έχουν πολύ δύσκολη αποστολή, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που αμύνεται υποδειγματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα