Απαράδεκτο: Προπονητής της Bundesliga χτύπησε παίκτη της Μπάγερν

11:04 25/1/2024 - Πηγή: Contra

Αναμφίβολα τον προπονητή της Γιούνιον Βερολίνου, Νέναντ Μπιέλιτσα, θα τον περιμένει μεγάλη... "καμπάνα" αφού χτύπησε τον αστέρα της Μπάγερν Μονάχου, Λιρόι Σανέ. σε ένα ματς που οι Βαυαροί νίκησαν με 1-0, με τον Ραφαέλ Γκερέιρο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης λίγο μετά το ημίχρονο.

Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν η τεράστια διαμάχη στα τέλη του δεύτερου ημιχρόνου στην Αλιάνζ Αρένα, όταν ο Sane ενεπλάκη σε έναν καυγά με τον αντίπαλο προπονητή. Για κάποιον περίεργο λόγο, με την ομάδα

του να βρίσκεται πίσω στο σκορ, ο Μπιέλιτσα κράτησε την μπάλα και αρνήθηκε να την δώσει στον πρώην εξτρέμ της Σίτι. Ο τελευταίος επιχείρησε να του την αποσπάσει από τα χέρια του και εκείνος απάντησε χτυπώντας τον στο πρόσωπο δύο φορές.

Ακολούθησε καβγάς στον οποίο συμμετείχαν και οι δύο ομάδες παικτών, συμπεριλαμβανομένου και του Έρικ Ντάιερ που έκανε ντεμπούντο. Τελικά, ο Μπιέλιτσα αποβλήθηκε αλλά δεν αποχώρησε από τη γραμμή του γηπέδου χωρίς φασαρία. Συνέχισε να εκτονώνεται καθώς πήγαινε προς τα θεωρεία και έμοιαζε σαν να ήθελε να τσακωθεί με τους οπαδούς της Μπάγερν.


Μέλη του προσωπικού χρειάστηκε να τον συγκρατήσουν για να ηρεμίσει όσο παρακολουθούσε τα τελευταία λεπτά από τις κερκίδες και μένει να φανεί ποια θα είναι ακριβώς η τιμωρία του.

Διαβάστε περισσότερα
Keywords
Τυχαία Θέματα