Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας αυτά έδειξε στο ντεμπούτο του

Ο Παναθηναϊκός την έπαθε στον πρώτο αγώνα με τον Ατρόμητο για τον προημιτελικό του Κυπέλλου. Θα αναλυθεί σε επόμενο σημείωμα από την στήλη, είχε μεγάλο ενδιαφέρον τι έγινε στη Λεωφόρο.

Η πρώτη ήττα του Τερίμ ήταν άλλωστε.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια είχε πολλές απουσίες και έπαιξε με αρκετούς νιόφερτους. Ο Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια, ο Ούγκο και φυσικά ο Τάσος

Μπακασέτας.

Ο αρχηγός της Εθνικής, η μεταγραφή από την Τραμπζονσπόρ τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα. Και μπορεί το πρώτο του ματς με τα πράσινα να μην είχε επιτυχία αλλά εκείνος έδειξε όντως να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Σε ατομικό επίπεδο δηλαδή, γιατί σε ομαδικό ακόμα δεν γνωρίζει πως παίζουν οι συμπαίκτες του, τι θέλει ο Τερίμ, το σύστημα και όλα τα σχετικά.

Ο Μπακασέτας είχε εξαιρετικά πράγματα να δώσει. Το σουτ του που πήγε στο δοκάρι στην αρχή και θα ήταν το τέλειο ντεμπούτο αν αυτή η φάση γινόταν γκολ.

Ο αρχηγός της Εθνικής είχε συμμετοχή βέβαια και στο γκολ μια και είναι η πάσα πριν την τελική ασίστ. Έμεινε στο γήπεδο 70 λεπτά, ίσως θα μπορούσε να βγει και νωρίτερα αλλά έπαιξε ρόλο πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε λύσεις στο 9. Επομένως κάλυψε το κενό πίσω από τον φορ, έδωσε οντότητα στην επίθεση. 

Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν μια σοκαριστική ήττα, ο Μπακασέτας πάντως δε θα χρειαστεί και χρόνο για να προσαρμοστεί. Έτοιμος ήρθε.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα