Λίβερπουλ: Μεταγραφή του Κλοπ περιμένει το ντεμπούτο του για 6 χρόνια

10:37 25/1/2024 - Πηγή: Contra

Μόνο με αναφορά στο βιογραφικό του μπορεί να "συνδεθεί" με τη ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, ο νεαρός αμυντικός, Άντερσον Αρόγιο. Ο παίκτης μετακινήθηκε στο Λίβερπουλ μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο λατινοαμερικάνικο Youth Championship με την φανέλα της Φορταλέζα.

Ο 23χρονος αμέσως δόθηκε δανεικός στην Μαγιόρκα και μεταπήδησε στην Β ομάδα, όμως ο δανεισμός ακυρώθηκε και ταξίδεψε στο Γκένγκ για την ομώνυμη βελγική ομάδα. Δυστυχώς για εκείνον, δεν αγωνίστηκε λεπτό και ακολούθησαν δανεισμοί σε τρίτη και δεύτερη κατηγορία

Ισπανίας.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως η Λίβερπουλ του ανανέωσε το συμβόλαιο και τον έστειλε ξανά δανεικό, αυτή την φορά στην Αλαβές όπου και πραγματοποίησε 22 συμμετοχές και από κοινού προβιβάστηκαν στην La Liga, με τον ίδιο ωστόσο να ξαναπηγαίνει στην Segunda Division για την ομάδα του Ζεράρ Πικέ, Ανδόρα κάνοντας 11 συμμετοχές.

Ο λόγος που στάλθηκε δανεικός από την πρώτη μέρα του στους "Reds" είναι ότι δεν εξασφάλισε άδεια εργασίας. Παρόλα αυτά, αυτό δεν μας διαφωτίζει γιατί του έγινε ανανέωση. Όπως και να έχει πάντως, το όνειρο του 23χρονου πια αμυντικού να αγωνιστεί στην ομάδα του Κλοπ μετά από έξι χρόνια, έστω και τυπικά, παραμένει ζωντανό.

Διαβάστε περισσότερα
Keywords
Τυχαία Θέματα