Ελ Αραμπί, γι' αυτό είσαι παικταράς!

Ελ Αραμπί, γι' αυτό είσαι παικταράς!vkonstanΔευ, 03/22/2021 - 09:44

Το παιχνίδι με τον Άρη δεν φάνηκε να τρομάζει στο ξεκίνημα του τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τον έλεγχο ενός ματς χαμηλού ρυθμού και μετά το γκολ του Μασούρα φαινόταν πως έχει μπει για τα καλά το νερό στο αυλάκι της πρώτης νίκης στα play off. Η αποβολή του Κένι Λαλά στο 41ο λεπτό, άλλαξε τις ισορροπίες

στο παιχνίδι και ο Άρης έγινε πιο πιεστικός αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ολυμπιακός άντεξε και πανηγύρισε τη νίκη, αυξάνοντας τη διαφορά του από Άρη και ΑΕΚ και φτάνοντας λίγο πιο κοντά στη μαθηματική στέψη του πρωταθλητή. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φινάλε του ματς μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του για να φτάσει ο Ολυμπιακός στη νίκη, παρά τη δύσκολη συνθήκη του αριθμητικού μειονεκτήματος για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ολυμπιακός είχε έντεκα χρόνια (!) να βρεθεί με δέκα παίκτες σε ματς πρωταθλήματος. Τις δύο προηγούμενες φορές συνέβη, με ένα παιχνίδι της μοίρας, πάλι απέναντι στον Άρη. 

Keywords
Τυχαία Θέματα