Μπαρτσελόνα: Πιστεύει στον τίτλο ο Γκριεζμάν

Μπαρτσελόνα: Πιστεύει στον τίτλο ο ΓκριεζμάνtnalΔευ, 03/22/2021 - 08:55

Ο Αντουάν Γκριεζμάν εμφανίστηκε αισιόδοξος σχετικά με τη “μάχη” του ισπανικού πρωταθλήματος, μετά τη νίκη 6-1 της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Γάλλος επιθετικός των “μπλαουγκράνα” σκόραρε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και μετά το τέλος της τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να καλύψει το -4, που τη χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας. 

Αρχικά, ο Γκριεζμάν δήλωσε: “Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Το γκολ

μου δεν το πανηγύρισα, λόγω σεβασμού στη Σοσιεδάδ που έχω παίξει. Κάποιες φορές, δε σου πηγαίνει η μέρα, κάποιες φορές αποτυγχάνω. Το δουλεύουμε όμως για να βελτιωθούμε όλοι μας. Είμαστε μια ομάδα και μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Πρέπει να κοιτάμε τη δική μας ομάδα και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να είμαστε οι πρωταθλητές. Ο προπονητής έχει βρει το κλειδί, με τρεις παίκτες στην άμυνα, είμαστε πιο ασφαλείς, η συνολική εικόνα είναι πολύ καλύτερη”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Αντουάν Γκριεζμάν εμφανίστηκε αισιόδοξος σχετικά με τη “μάχη” του ισπανικού πρωταθλήματος, μετά τη νίκη 6-1 της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Article publish on Δευ, 03/22/2021 - 08:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα