Tότεναμ: Ο Κέιν κρατάει την αντίδραση της ομάδας του

Tότεναμ: Ο Κέιν κρατάει την αντίδραση της ομάδας τουtnalΔευ, 03/22/2021 - 09:20

Ο Χάρι Κέιν τόνισε πως ήταν σημαντικό για την Τότεναμ να βγάλει αντίδραση, μετά τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Europa League. Ο Άγγλος επιθετικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη 2-0 επί της Άστον Βίλα και δήλωσε πως οι Λονδρέζοι χρειάζονταν τη συγκεκριμένη νίκη.

Χαρακτηριστικά, ο Κέιν δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Το χρειαζόμασταν

πάρα πολύ αυτό το αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν καλοί στα δύο τελευταία παιχνίδια μας. Ξέραμε ότι έπρεπε να επιστρέψουμε και δε θέλαμε να πάμε με τρεις συνεχόμενες ήττες στη διακοπή. Όλα τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια και αξίζαμε τη νίκη. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, παίξαμε κάτω από τα στάνταρ μας”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Σε αυτό το παιχνίδι, παλέψαμε όλοι και αυτό πρέπει να κάνουμε ως το τέλος της σεζόν για να είμαστε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν ντροπιαστική για εμάς. Η Άστον Βίλα είναι εξαιρετική αυτήν τη χρονιά και ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ακόμα και στην άμυνα μας, δεν της επιτρέψαμε να κάνει ευκαιρίες”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Ο Χάρι Κέιν τόνισε πως ήταν σημαντικό για την Τότεναμ να βγάλει αντίδραση, μετά τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Europa League. Article publish on Δευ, 03/22/2021 - 09:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα