Μπαρτσελόνα: Αρέσει στον Ντεστ η τριάδα στην άμυνα

Μπαρτσελόνα: Αρέσει στον Ντεστ η τριάδα στην άμυναtnalΔευ, 03/22/2021 - 09:28

Ο Σερζίνιο Ντεστ εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από τον νέο σχηματισμό της Μπαρτσελόνα και τόνισε πως έχει βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Ο μπακ της καταλανικής ομάδας σκόραρε δυο φορές στη νίκη 6-1 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ και δεν έκρυψε τη χαρά του, τόσο για τη νίκη της ομάδας του, όσο και για τη δική του εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά,

ο Ντεστ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: “Είναι κάτι που εξελίσσεται πολύ καλά για μένα και την ομάδα. Σκοράρουμε, παίζουμε καλά και ο προπονητής έχει πολλές επιλογές για να διαλέξει. Το συναίσθημα είναι υπέροχο, όχι μόνο επειδή νικήσαμε με 1-6 ένα δύσκολο αντίπαλο. Είμαστε καλά τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ και γιατί βοήθησα την ομάδα. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Σερζίνιο Ντεστ εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από τον νέο σχηματισμό της Μπαρτσελόνα και τόνισε πως έχει βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Article publish on Δευ, 03/22/2021 - 09:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα