Δεν ανησυχεί για την «κοιλιά» ο Κουλιμπαλί

Η περίοδος αγωνιστικής αφλογιστίας που ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα τη Νάπολι δεν προκαλεί καμία ανησυχία στον αμυντικό της Καλιντού Κουλιμπαλί, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη λευκή ισοπαλία της Κυριακής με τη Φιορεντίνα.

Το αποτέλεσμα αυτό στέρησε από τους «παρτενοπέι» την ευκαιρία να επιστρέψουν στην κορυφή της Serie A, ενώ οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχουν πετύχει γκολ στα τρία από τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

«Όταν
δεν φεύγουμε νικητές από το γήπεδο, είναι δύσκολο για όλους μας. Στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Γιούβε, καταφέραμε να την πιέσουμε για 80 λεπτά, ενώ σήμερα δοκιμάσαμε όποιο τρόπο μπορούσαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε ο Κουλιμπαλί.

«Πήραμε όμως έναν και ήταν σημαντικός, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πλέον ενισχύσει πολύ την αυτοπεποίθησή της και θα μπορούσε να μας έχει υποχρεώσει σε ήττα. Τώρα έχουμε μπροστά μας μία εβδομάδα για να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε για την Τορίνο. Δεν θα έπρεπε να ανησυχούμε για την έλλειψη γκολ. Οι επιθετικοί μας είναι εξαιρετικοί», τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα