Επιμένει για Ντοναρούμα η Παρί

Την πληροφορία ότι η Παρί Σεν Ζερμέν άρχισε νέες διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του Τζίτζιο Ντοναρούμα, Μίνο Ραϊόλα για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Μίλαν αποκάλυψαν μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας.

Οι Παριζιάνοι είχαν στο στόχαστρό τους τον 18χρονο γκολκίπερ από το περασμένο καλοκαίρι, όπως και η Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εκείνος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι».

Ακόμα
και μετά την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Ραϊόλα είχε επιμείνει ότι δεν έχει πειστεί από το πλάνο της ομάδας του Μιλάνου.

Μετά την απόλυση του Βιντσέντσο Μοντέλα και τη βαθμολογική πτώση στις χαμηλότερες θέσεις της Serie A, αυξάνονται και πληθύνονται και τα δημοσιεύματα που περιγράφουν γενικότερη οικονομική αστάθεια.

Επίσης, αναφέρεται ότι, αν η ομάδα δεν προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, πολλά αστέρια της θα αποχωρήσουν. Ακριβώς αυτή την κατάσταση προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι Παριζιάνοι και ξεκινούν πάλι τις συζητήσεις με τον Ραϊόλα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα