ΑΕΚ: Ήρθε η πρώτη των playoffs

Η ΑΕΚ πέτυχε διπλό πρωταθλητισμού στο “Κλεάνθης Βικελίδης“, ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 του ημιχρόνου από τον Άρη, για να κερδίσει τελικά με 2-1. Αυτή είναι η πρώτη φορά που στα φετινά playoffs που η Ένωση “γυρνάει” το σκορ, αλλά είναι κάτι που έχει ξανακάνει τη φετινή σεζόν.

Η ΑΕΚ έχει πετύχει τρεις ανατροπές. Η πρώτη ήταν τη τρίτη αγωνιστική, στην νίκη με 2-3 απέναντι στον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας προηγήθηκε με τον Ντέλετιτς,

αλλά η Ένωση έκανε την ανατροπή με γκολ του Γιόνσον και του Τσούμπερ. Ο Ντέλετιτς ισοφάρισε για το 2-2 της αναμέτρησης, με τον Άμραμπατ να “λυτρώνει” την ομάδα του στο 90′.

Η επόμενη ανατροπή της αρμάδας του Ματίας Αλμέιδα ήταν στην πέμπτη αγωνιστική, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν με γκολ του Τζούρισιτς, αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Τσούμπερ. Στο δεύτερο μέρος, ο Πινέδα πέτυχε το νικητήριο τέρμα, με την ΑΕΚ να παίρνει μια τεράστια νίκη.

Η τελευταία ανατροπή της Ένωσης ήταν στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί η Ένωση να προηγήθηκε με γκολ του Σιμάνσκι, αλλά οι -πλέον υποβιβασμένοι- Ηπειρώτες “γύρισαν” το παιχνίδι με τον Σομποσίνσκι και τον Τζίμα. Στην επανάληψη, δύο γκολ του Πόνσε και το παρθενικό του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς επανέφεραν την τάξη στην OPAP Αρένα, με την ΑΕΚ να κερδίζει με 4-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα