Φούλαμ-Λίβερπουλ 1-3: “Πάτησε” κορυφή με καλή εμφάνιση (highlights)

Φούλαμ και Λίβερπουλ τέθηκαν αντιμέτωποι στο “Κρέιβεν Κότατζ” για την 34η αγωνιστική της Premier League. Μετά την απρόσμενη ήττα από την Κρίσταλ Πάλας την προηγούμενη εβδομάδα, οι “ρεντς” έπρεπε να πάρουν το τρίποντο για να συνεχίσουν να βρίσκονται στο κυνήγι του τίτλου. Και τα κατάφεραν, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ νίκησε με 3-1 την Φούλαμ και παραμένει κοντά στη κορυφή.

Στους 74 πλέον

η Λίβερπουλ, ισόβαθμη με την Άρσεναλ στη κορυφή. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι στο -1 με παιχνίδι λιγότερο. Στους 40 βαθμούς έμεινε η Φούλαμ, που δεν κινδυνεύει.

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες κατάφεραν να βρουν από ένα γκολ έκαστη. Αρχικά, προηγήθηκε η Λίβερπουλ, χάρη σε υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Πρώτο παιχνίδι του Άγγλου αμυντικού στο βασικό σχήμα στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από την Άρσεναλ. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ανέβασε την απόδοσή της μετά το 0-1 και ισοφάρισε στο 43′. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των “ρεντς” η μπάλα κατέληξε στον Καστάνιε, ο οποίος νίκησε τον Άλισον με διαγώνιο σουτ για να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ένα λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων ήταν αρκετό για τη Λίβερπουλ. Στο 53′, η πάσα του Μπάσει θα κοπεί από τον Έλιοτ, ο οποίος θα τη δώσει στον Χράφενμπεργκ. Ο Ολλανδός θα κάνει ένα φαλτσαριστό σουτ, που θα καταλήξει στο δοκάρι και στα δίχτυα του Λένο. Το πρώτο γκολ του Ολλανδού στο πρωτάθλημα, και μάλιστα με υπέροχο τρόπο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνέχισε να πιέζει ώστε να καθαρίσει την αναμέτρηση, κάτι που πέτυχε στο 72′. Μετά από ωραία ανάπτυξη, ο Ζότα θα φύγει από οριακή θέση σε τετ α τετ και θα νικήσει τον Λένο για 1-3. Από κει και πέρα ο Κλοπ προχώρησε σε αλλαγή της επιθετικής γραμμής, ώστε να χτυπήσει στην κόντρα. Τα κατάφερε μερικές φορές, αλλά το αποτέλεσμα έμεινε το ίδιο. Σημαντική νίκη για τη Λίβερπουλ, που παραμένει στη κούρσα του τίτλου.

Φούλαμ (Σίλβα): Λένο, Καστάνιε, Ανταραμπιόγιο, Μπασέι, Ρόμπινσον, Παλίνια (71′ Κέρνι), Λούκιτς, Ντε Κόρδοβα-Ριντ (71′ Γουίλσον), Περέιρα, Ιγουόμπι (85′ Τραορέ), Μουνίς

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (80′ Γκόμεζ), Κουάνσα, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Έλιοτ, Έντο, Χράφενμπεργκ (74′ ΜακΆλιστερ), Γκάκπο (86′ Σομποσλάι), Ντίας (74′ Σαλάχ), Ζότα (74′ Νούνιες)

Keywords
Τυχαία Θέματα