Nick Galis Hall of Famous Game

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ και εκδήλωση προς τιμήν του Έλληνα καλαθοσφαιριστή Κλειστό Γήπεδο Αμαρουσίου Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, 18:00.

Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν απευθείας και αποκλειστικά από το Novasports1HD την πρώτη επίσημη εμφάνιση του θρύλου του μπάσκετ μετά την είσοδο του στο Hall of Fame του NBA.

Κορυφαίοι Έλληνες
και ξένοι αθλητές και αθλήτριες θα δημιουργήσουν ομάδες και υπό την καθοδήγηση δύο προπονητών-"έκπληξη" θα συμμετάσχουν σε έναν αγώνα Super Game.

Στην εορταστική ατμόσφαιρα θα προσφέρουν τη λάμψη τους ηθοποιοί & τραγουδιστές που έχουν επίσης δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι.

Αθλητές όπως οι 3D Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Χατζής, Νίκος Μπουντούρης, Νάσος Γαλακτερός, Μανώλης Παπαμακάριος, Μιχάλης Μουρούτσος, Τατιάνα Καββαδία, Δώρα Παντέλη, Περικλής Ιακωβάκης, Κώστας Τσαρτσαρής, Ανθή Παπαηλία, Γιάννης Φουντούλης και άλλοι πολλοί δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή στο Super Game.

Mόλις σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή του Παναγιώτη Γιαννάκη ως ενός εκ των δύο προπονητών. Το πρόγραμμα της ξεχωριστής βραδιάς θα συμπληρώσουν διαγωνισμοί καρφωμάτων και παιχνίδια με τη συμμετοχή του κοινού.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και την "Κιβωτό του Κόσμου" με χρηματική επιταγή που θα υπογράψει ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης κατά τη διάρκεια της βραδιάς (αγορά εισιτηρίων μέσω του www.ticketmaster.gr )

Η τηλεοπτική κάλυψη θα ξεκινήσει στα κανάλια Novasports από τις 14:00 του Σαββάτου 23/12 με την προβολή των τριών επεισοδίων του ντοκιμαντέρ Legend Stories Special Edition: Νίκος Γκάλης, που αφορά στο οδοιπορικό του Δημήτρη Καρύδα στη γενέτειρα του μεγάλου καλαθοσφαιριστή με την ευκαιρία της εισόδου του Nick στο Naismith Hall of Fame.

Στις 17:00 θα γίνει η σύνδεση με το Κλειστό Γήπεδο του Αμαρουσίου όπου όλη η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα πλαισιώσει το pre game του αγώνα με τις αφίξεις των καλεσμένων και συνεντεύξεις.

Η έναρξη της εκδήλωσης θα σηματοδοτηθεί με την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο γήπεδο στις 18:00. Ολη η βραδιά θα προβληθεί σε επανάληψη τη Δευτέρα 25/12 στις 19:00 από το Novasports1HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα