Με αποτελεσματικότητα στις μεγάλες δοκιμασίες, Γουλβς και Οστάνδη (video)

Το ματς που ανοίγει την αυλαία της 22ης αγωνιστικής στην Αγγλική Τσάμπιονσιπ έχει ως φαβορί την φορμαρισμένη Γουλβς σε μια έδρα όμως που είναι αήττητη από ομάδες εκτός Σέφιλντ τη φετινή σεζόν καθώς στο Χίλσμπορο πέρασε νικηφόρα μόνον η Γιουνάϊτεντ (2-4). Όλες οι υπόλοιπες φιλοξενούμενες, με εξαίρεση την Μπρίστολ Σίτι (0-0), δέχθηκαν γκολ ενώ η Λίντς είναι μια ακόμα που δεν σκόραρε χάνοντας με 3-0.

Προβάδισμα λόγω καλύτερης και πιο ισορροπημένης αγωνιστικής συμπεριφοράς έχουν ως φιλοξενούμενες η Βενέτσια στην
Πούλια όπου την περιμένει η νευρική Φότζια και η Μονακό στο Σεντ Ετιέν σε ένα παρόμοιο ρόλο του φαβορί!

Πάντως οι "Μονεγιάσκοι" έχουν κόντρα και την παράδοση αφού στο συγκεκριμένο γήπεδο παραμένουν χωρίς νίκη εδώ και δέκα χρόνια με τέσσερις ήττες και άλλες τόσες ισοπαλίες όλες με σκορ 1-1!
Στο ματς της Αγγλικής League Two η Κόλτσεστερ μπορεί να φύγει με κάτι θετικό από το Σουίντον αρκεί να μην μπει στη διαδικασία ενός σκληρού παιχνιδιού αφήνοντας τους γηπεδούχους στη διαδικασία της διαχείρισης άγχους μετά τις τέσσερις διαδοχικές τους ήττες. Στα εννέα τελευταία ματς των δύο ομάδων - ανεξαρτήτου έδρας - δεν κερδίζει ποτέ ο γηπεδούχος κι αυτό συμβαίνει από το 2011 όταν και έχασε για τελευταία φορά σε αυτό γήπεδο η ομάδα του Έσεξ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΒΕΛΓΙΟ, Jupiler Pro League (21.30) Royal Excel Mouscron - KV Oostende : Goal/Goal (1,58)
ΙΤΑΛΙΑ, Serie B (21.30) Foggia - Venezia : Χ2 (1,45)
ΑΓΓΛΙΑ, League Two (21.45) Swindon Town - Colcester Utd : Χ2 (1,55)
ΓΑΛΛΙΑ, Ligue 1 (21.45 Novasports 2 HD) Saint-Étienne - Monaco : 2 Draw No Bet (1,28)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΑΓΓΛΙΑ, Championship (21.45 Novasports 4 HD) Sheffield Wednesday - Wolves : Goal/Goal (1,72)

* Στην χθεσινή πρόταση της στήλης για το Μονό Σημείο, είχαμε Goal/Goal (2,15) στον αγώνα του Άγιαξ με την Εξέλσιορ που έληξε με σκορ 3-1!

** Στο αντίστοιχο ματς της περσινής περιόδου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Σέφιλντ με την Γουλβς να χάνει τεράστιες ευκαιρίες για γκολ!
Keywords
Τυχαία Θέματα