“Δίναμε όπλα στους τουρκοκύπριους 15 χρόνια πριν από τον Αττίλα το 1974”! Ξεδιάντροπη παραδοχή Τούρκου υπουργού!

Ο Υπουργός Οικονομίας της Τουρκίας Νιχάτ Ζεϊμπέκτσι παραδέχτηκε ξεδιάντροπα σε ομιλία του πως “το Μεγάλο Τουρκικό έθνος”, όπως είπε “είχε στείλει όπλα στους τουρκοκύπριους 15 χρόνια πριν από την στρατιωτική παρέμβαση το 1974 (σ.σ την τουρκική εισβολή εννοεί),ακριβώς όπως έστειλε όπλα σε μαχητές στην Συρία”!!!

Ξεδιάντροπος ο Τούρκος αλλά δεν είναι ο μόνος… Εξίσου ξεδιάντροποι οι “φίλοι” και “σύμμαχοι” Ευρωπαίοι που κάνουν …ουρά για να πουλήσουν όπλα στην Τουρκία του Ερντογάν! Οι Γερμανοί έτοιμοι να του πουλήσουν Leopard,οι Γάλλοι υπέγραψαν μαζί του συμφωνία για αντιαεροπορικά! Ο Πούτιν

του πούλησε S-400 και οι Αμερικανοί τους έχουν ακόμη στο F-35.Όλοι βέβαια κάνουν που και που μια ανώδυνη για τον Ερντογάν δήλωση περί “σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων” κι άλλα τέτοια…Ποτέ δεν ξεχνούν να “πουλήσουν” τον “δυτικό πολιτισμό” τους ,ο οποίος είναι μόνο στα λόγια.

Το βίντεο ανέβασε στο twitter ο αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

WHOA: #Turkey‘s economy minister Nihat Zeybekci said Great Turkish state had sent arms to Mujaheeden fighters in #Cyprus for 15 years before military intervention in 1974, just like it has sent arms to fighters in #Syria. pic.twitter.com/1mtbkXJLOp

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) January 8, 2018

The post “Δίναμε όπλα στους τουρκοκύπριους 15 χρόνια πριν από τον Αττίλα το 1974”! Ξεδιάντροπη παραδοχή Τούρκου υπουργού! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα