Εκσυγχρονισμός 7 παιδικών χαρών στον Δήμο Ιλίου με χρηματοδότηση 1,36 εκατ. από την Περιφέρεια Αττικής

Προχωρά η ανακατασκευή και ο εκσυγχρονισμός 7 παιδικών χαρών στο Ίλιον με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ύψους 1.364.000 ευρώ. Η σχετική προγραμματική σύμβαση υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τον δήμαρχο Ιλίου Ν. Ζενέτο. Κατά την υπογραφή της σύμβασης παρών ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος.

Η εγκατάσταση του εξοπλισμού θα γίνει στις εξής παιδικές χαρές του Δήμου Ιλίου: Παραμυθιάς και Σουλίου, Ευλαμπίας, Νίκης και Τροιζηνίας, Αν. Παπανδρέου

και Ισιδώρας, Πλατεία Άρη Βελουχιώτη, Έκτορος, Παπανδρέου και Αλαμάνας. Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει από τον Δήμο Ιλίου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε ασφαλείς και φιλόξενους χώρους για τη ψυχαγωγία των παιδιών μας. Αναβαθμίζουμε τις παιδικές χαρές στις πόλεις της Αττικής με προδιαγραφές ασφαλείας, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα».

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο δήμαρχος Ιλίου, τονίζοντας: «Κάθε ενέργεια που έχει ως σημείο αναφοράς τη χαρά των παιδιών και των οικογένειών τους αποτελούσε και αποτελεί σταθερή προτεραιότητά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για τη σημαντική συμβολή του σε αυτή την προσπάθεια, καθώς επίσης τους αιρετούς και υπηρεσιακούς συνεργάτες μου, οι οποίοι συμβάλλουν διαχρονικά στη δημιουργία ακόμα περισσότερων δημόσιων χώρων αναψυχής και κοινωνικοποίησης».

The post Εκσυγχρονισμός 7 παιδικών χαρών στον Δήμο Ιλίου με χρηματοδότηση 1,36 εκατ. από την Περιφέρεια Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα