Θεσσαλονίκη: Εκκενώθηκε κλινική λόγω πυρκαγιάς- Ανάμεσά τους και ετοιμόγεννη

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης (11/7) στην Πυροσβεστική, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε ιδιωτική κλινική επί της οδού Μητροπόλεως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε κλήση στις 9 το πρωί για φωτιά, που κατά τις πρώτες πληροφορίες ξεκίνησε από τον ημιώροφο του 13ώροφου κτιρίου που στεγάζει μια από τις πιο γνωστές ιδιωτικές κλινικές της πόλης.

Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής, αλλά και της αστυνομίας, έσπευσε στο σημείο και μπήκε σε εφαρμογή σχέδιο για την απομάκρυνση

ευάλωτων ατόμων που βρίσκονταν στο εσωτερικό της κλινικής, ενώ χρησιμοποιήθηκε κλίμακα για την πρόσβαση στα μπαλκόνια και τον απεγκλωβισμό ασθενών.

Μάλιστα, ανάμεσά τους ήταν και μια ετοιμόγεννη γυναίκα που βρέθηκε σε κίνδυνο και απομακρύνθηκε από το κτίριο. Δέχτηκε τη φροντίδα του πληρώματος ασθενοφόρου και διακομίστηκε στη συνέχεια σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες για το βαθμό επέκτασης της εστίας στο εσωτερικό της κλινικής, την ώρα που ήταν ορατός ο καπνός που αναδυόταν από την οροφή του κτιρίου, με τη φωτιά να έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Το προσωπικό παραμένει σε μπαλκόνια της κλινικής, στην πρόσοψη του κτιρίου, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς.

ΘεσσαλονίκηκλινικήΠυροσβεστικήπυρκαγιά
Keywords
Τυχαία Θέματα