Κύπρος: Δεκτή η παραίτηση του Μ. Χατζηγιάννη από το υφυπουργείο Πολιτισμού

Δεκτή έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την παραίτηση του υφυπουργού Πολιτισμού και γνωστού τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Pροεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρεται συγκεκριμένα: «Ο Πρόεδρος της Κύπρου επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Μιχάλη Χατζηγιάννη,

τόσο για τη διαχρονική τους φιλία όσο και για τη μεταξύ τους αγαστή συνεργασία και την προσφορά του στο σύντομο χρονικό διάστημα που υπηρέτησε ως υφυπουργός Πολιτισμού. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης εύχεται στον Μιχάλη Χατζηγιάννη κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στη λαμπρή καλλιτεχνική του καριέρα που με τόση επιτυχία υπηρέτησε για σειρά ετών».

Τη θέση του κ. Χατζηγιάννη αναλαμβάνει η δρ Βασιλική (Λίνα) Κασσιανίδου.

Σύμφωνα με το sigmalive, το προηγούμενο διάστημα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δέχθηκε δριμύτατη κριτική για ζητήματα όπως η επικοινωνιακή διαχείριση και ο διορισμός συμβούλων στο υφυπουργείο Πολιτισμού. Μάλιστα -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- το όνομά του είχε εμπλακεί στον διορισμό συμβούλου που βαρύνεται με ποινική καταδίκη για απάτη. Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι στο γραφείο του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει διοριστεί μια γυναίκα, η οποία καταδικάστηκε πρόσφατα σε φυλάκιση με αναστολή για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών εισιτηρίων εισόδου σε συναυλία.

Σε ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε τόνισε: «Με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη σύμβουλο διαχείρησης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του υφυπουργείου και της ίδιας, το υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

Keywords
Τυχαία Θέματα