Πρώτη αντίδραση Πατούλη: Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ζητούν συνάντηση με Μητσοτάκη

Τη στήριξή τους προς τον Γιώργο Πατούλη εξέφρασαν σε πρώτη φάση οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Νέας Αρχής για την Αττική. Παράλληλα, ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα που έχει προκύψει με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας προς τον νυν Περιφερειάρχη και την παράταξη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Από τη σημερινή συνάντηση των Περιφερειακών Συμβούλων της διοικούσας παράταξης προέκυψε ομόθυμη στήριξη στο

πρόσωπο του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και αίτημα για πραγματοποίηση άμεσης και προ πάσης ανακοίνωσης συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, δοθέντος και ότι εξακολουθεί να τελεί σε ισχύ η απόφαση του τελευταίου για παροχή στήριξης στο πρόσωπό του για την Περιφέρεια Αττικής», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως την Κυριακή (30/7) υπήρξε κάλεσμα του Μαξίμου στον Νίκο Χαρδαλιά ώστε να είναι αυτός ο υποψήφιος της ΝΔ στην περιφέρεια Αθήνας.

Η κίνηση αυτή έγινε έπειτα από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δυσαρεστήθηκε από το γνωστό πια ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη τις ημέρες που η Ελλάδα φλεγόταν.

Φαίνεται, όμως, πως ο Γιώργος Πατούλης δεν προτίθεται να "παραδοθεί" και θέλει να είναι ξανά υποψήφιος. Στη ΝΔ φοβούνται "αντάρτικο" και σίγουρα η στάση των Περιφερειακών Συμβούλων είναι κρίσιμηΠεριφερειακών Συμβούλων είναι κρίσιμη. Σε πρώτη φάση μοιάζει να στηρίζουν τον νυν περιφερειάρχη, αλλά τι θα γίνει αν πάρει επίσημα το χρίσμα ο Χαρδαλιάς;

ΠατούληςΣύμβουλοιΝΔΜητσοτακης
Keywords
Αναζητήσεις
proti-antidrasi-patouli-oi-perifereiakoi-symvouloi-zitoun-synantisi-me-mitsotaki.htm
Τυχαία Θέματα