Πώς θα αποσυρθεί ο Πατούλης από την κούρσα των περιφερειακών εκλογών;

Με την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής, έπειτα από την σχετικά επεισοδιακή και πάντως επιθυμητή από το Μαξίμου, αποκήρυξη του Γιώργου Πατούλη, ξεκινά ουσιαστικά η επόμενη προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Οι επιλογές της κυβέρνησης είναι λίγο — πολύ προφανείς, ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι αυτοδιοικητικός

και έχει διαπιστευτήρια αποτελεσματικότητας και μεθοδικότητας και πάντως το έργο του μάλλον δεν είναι και τόσο δύσκολο.

Υπάρχει ωστόσο μία λεπτομέρεια που μένει να ξεκαθαριστεί. Και αυτή είναι αν ο αποδιοπομπαίος Πατούλης θα είναι υποψήφιος ως ανεξάρτητος ή «αντάρτης» πλέον, ή αν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα αποσυρθεί, αυτοβούλως ή με το ζόρι.

Το πώς θα γίνει αυτό μπορεί να περιγράφεται ως θρίλερ, όμως δεν θέλει και πολλή σκέψη να κατανοήσει κανείς ότι τα πράγματα μπορεί και να είναι μάλλον απλά.

Η μέθοδος είναι προφανής και μένει να επιβεβαιωθεί: Αν οι περισσότεροι περιφερειακοί σύμβουλοι, ή τέλος πάντως μία κρίσιμη πλειονότητα τους, ενταχθούν στον συνδυασμό του Χαρδαλιά, ο Πατούλης θα μείνει και από αυτήν την άποψη ξεκρέμαστος και η υποψηφιότητα του θα είναι μάταιη. Εν αναμονή λοιπόν για την εξέλιξη αυτού του (μετρίου ενδιαφέροντος) δράματος…

Keywords
Αναζητήσεις
pos-tha-aposyrthei-o-patoulis-apo-tin-koursa-ton-perifereiakon-eklogon.htm
Τυχαία Θέματα