Τούρκοι χάκαραν την ιστοσελίδα του Δήμου Λέσβου!

Τούρκοι χάκαραν την ιστοσελίδα του Δήμου Λέσβου!28.12.2017Ρεπορτάζ

Σε μια ιδιαίτερα προκλητική ενέργεια προχώρησε ομάδα Τούρκων χάκερ που έβαλαν στο στόχαστρο την ιστοσελίδα του Δήμου Λέσβου (www.mytilene.gr), εξαφανίζοντας περιεχόμενό της.

Στη θέση του έβαλαν την τουρκική σημαία, εθνικιστικά συνθήματα καθώς και την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ. Πολίτες που επιχείρησαν να συνδεθούν αντίκρισαν την τουρκική σημαία και το logo των χάκερ, και ενημέρωσαν τον διαχειριστή της ιστοσελίδας. Νωρίς χθες το πρωί

και έπειτα από τις απαραίτητες ενέργειες από το τμήμα μηχανοργάνωσης του δήμου, η ιστοσελίδα επανήλθε σε λειτουργία.

Ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός δημοσιοποίησε μέσω facebook την «επίθεση» και εμφανίστηκε σφόδρα ενοχλημένος από την αψυχολόγητη ενέργεια των Τούρκων χάκερ, για τους οποίους είπε: «Πριν από λίγο με πληροφόρησαν πως Τούρκοι που υπογράφουν ως Κεμάλ Ατατούρκ χάκαραν την ιστοσελίδα του Δήμου Λέσβου με τουρκικές σημαίες κ.λπ. Προκλήσεις ανόητων με αδιευκρίνιστους στόχους, τι να τους πεις χριστουγεννιάτικα. Μόνο αφού τόσο επιθυμούν τον Ατατούρκ… να τους ευχηθούμε να πάνε να τον συναντήσουν σύντομα».

Η κυβερνοεπίθεση στον Δήμο Λέσβου φέρνει αβίαστα στον νου τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις όσον αφορά ελληνικά νησιά του αρχηγού της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε ότι «το 2019 θα έρθει και θα πάρει 18 νησιά και μια βραχονησίδα», επικρίνοντας παράλληλα τον Ταγίπ Ερντογάν για δειλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα