Σε βαριά καταστολή ο Αγγελίδης, που δεν φορούσε κράνος

Σε βαριά καταστολή ο Αγγελίδης, που δεν φορούσε κράνος 28.12.2017Πρόσωπα

Σε βαριά καταστολή εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του την περασμένη Κυριακή, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η κατάστασή του παραμένει σταθερή αλλά εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς ο ασθενής έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραύματα στον αυχένα, στον πνεύμονα και σε όλο το σώμα του. Το γεγονός μάλιστα ότι δεν φορούσε κράνος κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Γι' αυτό άλλωστε είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε εκτίμηση, καθώς για την ώρα ο παρουσιαστής δίνει μάχη για τη ζωή του και το μόνο αισιόδοξο στοιχείο είναι η ηλικία του.

Να σημειωθεί ότι σε αυτά τα περιστατικά οι γιατροί δεν είναι σε θέση να κάνουν καμία εκτίμηση τουλάχιστον για τα πρώτα τέσσερα 24ωρα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμα και έπειτα από παραμονή του ασθενούς δέκα ημέρες σε καταστολή δεν ριψοκινδυνεύουν να κάνουν καμία πρόβλεψη.

Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι ξεχωριστή, καθώς επιβεβαιώνει τη θεωρία που λέει ότι η ζωή παίζει σκληρά παιχνίδια. Η μητέρα του παρουσιαστή ήταν σε κώμα 14 χρόνια, έπειτα από τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι, κατά το οποίο υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις... Η έλλειψη γιατρών και η 20ωρη καθυστέρηση, μέχρι να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, είχαν ως συνέπεια να υποστεί σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο. Παρέμεινε στην Εντατική έξι μήνες με μηχανική υποστήριξη, ενώ για τα επόμενα 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κώμα.

Ρ. Μελά

Keywords
Τυχαία Θέματα