Θρίλερ με τον ξαφνικό θάνατο του Μεχμέτ Γιλμάζ

Θρίλερ με τον ξαφνικό θάνατο του Μεχμέτ Γιλμάζ18.12.2017Πρόσωπα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του 38χρονου Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ, γιου του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, στο σπίτι του στην περιοχή Μπεϊκόζ της Κωνσταντινούπολης το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος εντοπίστηκε από σωματοφύλακές του με μία σφαίρα στο κεφάλι και δίπλα του υπήρχε ένα όπλο Smith and Wesson, το οποίο ανήκε στον

πατέρα του.

Οι Αρχές έσπευσαν να ανακοινώσουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία, χωρίς ωστόσο να αποκλείσουν εντελώς το ενδεχόμενο της δολοφονίας, καθώς εξέτασαν το ενδεχόμενο οι πιθανοί εκτελεστές του να έστησαν το σκηνικό, ώστε να παρασύρουν την αστυνομία σε λάθος συμπεράσματα. Τελευταία πάντως ήταν γνωστό πως ο Γιλμάζ δεν περνούσε καλή περίοδο, καθώς είχε χωρίσει πρόσφατα από την αρραβωνιαστικιά του, ενώ και τα προβλήματα υγείας του πατέρα του είχαν κάμψει το ηθικό και τη διάθεσή του.

Μια νέα πτυχή στην υπόθεση προστέθηκε από την ανακοίνωση του πανεπιστημίου Κεντ της Κωνσταντινούπολης, στην εκτελεστική επιτροπή του οποίου ήταν μέλος ο εκλιπών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Γιλμάζ έπασχε από επιληψία του κροταφικού λοβού και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί οδηγώντας τον στην παράλυση, στην οποία ενδεχομένως ο ίδιος να αποφάσισε να βάλει τέλος με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Να συλλυπηθεί την οικογένεια του αδικοχαμένου έσπευσε και ο γαμπρός του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ, στενός φίλος του Γιαβούζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα