Ασπίδα Γ. Σαββίδη στον Λουτσέσκου: «Αλλοι θα φύγουν, όχι εσύ»

Ασπίδα Γ. Σαββίδη στον Λουτσέσκου: «Αλλοι θα φύγουν, όχι εσύ»07.11.2017Πρόσωπα

❱❱ Αμεσες αποφάσεις! Η απογοητευτική εικόνα και η ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ φέρνουν εξελίξεις στις τάξεις του «Δικεφάλου», όπως προανήγγειλε ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο γιος του μεγαλομετόχου των «ασπρόμαυρων» έστειλε σαφές μήνυμα στήριξης στον Ραζβάν Λουτσέσκου (φωτό), ο οποίος βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα έπειτα

από τη νέα ήττα σε ντέρμπι (ύστερα από αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό), ξεκαθαρίζοντας πως ο Ρουμάνος προπονητής θα μείνει στη θέση του, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που πρόκειται να αποχωρήσουν! «Κόουτς, είμαι μαζί σου. Δέχομαι χίλια σχόλια και άρθρα για σένα. Δεν με νοιάζει τίποτα. Αλλοι θα φύγουν, όχι εσύ» έγραψε χαρακτηριστικά το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αποφάσεις για παίκτες

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να πάρει αποφάσεις για ορισμένους ποδοσφαιριστές, που ενδέχεται να υποστούν κυρώσεις εξαιτίας της νοοτροπίας τους.

Στο μεταξύ, το πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Λουτσέσκου, ώστε ο «Δικέφαλος» να παρουσιαστεί διαφορετικός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, είναι η συμπεριφορά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Εκεί, ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε πέντε ματς (έχει να συμβεί από τη σεζόν 1996-1997), ενώ παραμένει χωρίς διπλό σε ντέρμπι (με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό) εδώ και τρία χρόνια (η τελευταία νίκη στις 3/12/14 κόντρα στον Ολυμπιακό)

ΒΟΛΕΪ: Το «2 στα 2» στην Α1 Ανδρών έκανε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 3-0 σετ (25-18, 25-22, 25-19) της Παναχαϊκής στην Πάτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα