Πυρά Κυριάκου με στόχο τον «άυπνο» Τσίπρα

Πυρά Κυριάκου με στόχο τον «άυπνο» Τσίπρα 29.11.2017Πρόσωπα

Από το τέλος της δευτερολογίας του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή έπιασε το νήμα χθες το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνεδρίαση των τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του.

«Ο κ. Τσίπρας

τελειώνοντας με καληνύχτισε. Εφυγε τρέχοντας. Θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι εγώ πάντως κοιμήθηκα μια χαρά. Μάλλον αυτός έχει πολλούς λόγους να έχει χάσει τον ύπνο του» τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και συνέχισε την επίθεση στον κ. Τσίπρα λέγοντας πως «ο πρωθυπουργός των φόρων αποδεικνύεται ότι είναι και ο πρωθυπουργός των μεσαζόντων».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε την απομάκρυνση του Χρήστου Σπίρτζη από την κυβέρνηση, καθώς, όπως είπε, «πέθαναν 23 άνθρωποι και ο αρμόδιος υπουργός δηλώνει περήφανος για τα έργα του»!

Ως προς τον Προϋπολογισμό του 2018, σχολίασε πως «η έξοδος από την κρίση, που διαφημίζει η κυβέρνηση, είναι για την πλειονότητα των πολιτών μια εικονική πραγματικότητα», ενώ εκτίμησε ότι η ανάπτυξη φέτος θα κλείσει χαμηλότερα των προβλέψεων, «κάπου μεταξύ 1,4% και 1,5%».

Η μεσαία τάξη, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ν.Δ., «διαλύεται με συνειδητή απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. που θέλουν να δημιουργήσουν μια φτωχοποιημένη κοινωνία την οποία θα προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν μέσα από επιδόματα ελεημοσύνης».

Σήμερα το πρωί ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τους πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου αύριο θα γίνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η τελετή μετονομασίας κεντρικής αίθουσας σε «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα