Η Ζωή Κωνσταντοπούλου το 'χασε: Αναζητεί για το κόμμα της... ληστές τραπεζών

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου το 'χασε: Αναζητεί για το κόμμα της... ληστές τραπεζών05.12.2017Πρόσωπα

Μήπως έχεις ληστέψει τράπεζα; Αν το έχεις κάνει και τυχαίνει να είσαι εκτός φυλακής, ίσως έχεις μέλλον ως στέλεχος της Πλεύσης Ελευθερίας!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου (φωτό), μέσω της διαδικτυακής

πλατφόρμας του κόμματός της, αναζητά «συνοδοιπόρους» με συγκεκριμένες ιδιότητες:
Χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, μουσικοί, προγραμματιστές, μάστορες, οδηγοί, τηλεφωνητές, μάγειρες, αλλά και ληστές τραπεζών (!) είναι «δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στην πλατφόρμα. Πώς φτάνει κανείς εκεί; Αφού μπει στο σάιτ της Πλεύσης Ελευθερίας και δηλώσει το προσωπικό του e-mail και την εκλογική περιφέρεια στην οποία ανήκει, μπορεί, μέσω της σχετικής φόρμας, να δηλώσει την ιδιότητά του μέσα από μια λίστα 20 επιλογών. Εκεί υπάρχει και η επιλογή «ληστής τραπεζών»!

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής έκανε μια αμφίσημη ανάρτηση στο twitter. «Μας συγχωρείτε για την παρανόηση. Στη χιουμοριστική προσθήκη δεν εννοούσαμε τους διοικητές των τραπεζών. Δεν θέλουμε τέτοιους» έγραψε, θέλοντας να δείξει ότι αυτό έγινε εν είδει αστείου, άσχετα αν η «πλάκα» αυτή υπάρχει εδώ και καιρό στην ιστοσελίδα, χωρίς να έχει προκαλέσει ιδιαίτερα γέλια. «Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυσή της; (Μπέρτολτ Μπρεχτ, “Οπερα της Πεντάρας”)» έγραψε στη συνέχεια, δείχνοντας ότι ουσιαστικά δεν θα την πείραζε και τόσο ένας ληστής τραπεζών στο κόμμα της...

Keywords
Τυχαία Θέματα