Είναι αυτοί άξιοι για βουλευτές;

Είναι αυτοί άξιοι για βουλευτές; 05.12.2017Παρασκήνιο

Θλιβερό ξεκατίνιασμα Αδωνη και Κωνσταντινέα στην TV με βρισιές και υπονοούμενα!

Απίστευτες ύβρεις και εξευτελιστικοί χαρακτηρισμοί ακούστηκαν χθες το πρωί στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, και μάλιστα από δύο βουλευτές, εκ των οποίων ο ένας είναι αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας και ο Αδωνις Γεωργιάδης «ξεκατινιάστηκαν» μπροστά στην κάμερα, ευτελίζοντας ακόμα περισσότερο την κεντρική πολιτική σκηνή

του τόπου μας.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κωνσταντινέας είπε στον συνομιλητή του «είσαι ο μεγαλύτερος πολιτικός μπιφτεκάς της Μεταπολίτευσης - εκεί όπου φτύνατε, γλείφετε» και του υπενθύμισε ότι παλιά κατηγορούσε τον Καραμανλή, τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη.

«Είστε οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα» φώναξε ο κ. Γεωργιάδης, για να δει ξαφνικά τον κ. Κωνσταντινέα να σηκώνει μια φωτογραφία που είχε φέρει μαζί του από παλαιότερη εμφάνιση του ζεύγους Γεωργιάδη - Μανωλίδου στα μπουζούκια. «Πάρε εδώ πώς ήσουν λιάρδα με τη γυναίκα σου» είπε με ύφος πεζοδρομίου ο πρώην διαιτητής. «Οταν είχε νεκρούς;» απάντησε ο βουλευτής της Ν.Δ., που είχε κατηγορήσει ξανά τις προάλλες τον κ. Κωνσταντινέα ότι διασκέδαζε στα μπουζούκια, όταν ο Αλέξης Τσίπρας είχε κηρύξει εθνικό πένθος για τις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας.

Οι αιχμές και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη συνεχίστηκαν. «Ολη η Ελλάδα ξέρει τι έκανες ως διαιτητής» ωρυόταν ο κ. Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. εξερράγη, όταν ο κ. Κωνσταντινέας τον κατηγόρησε ότι «μπορεί να έχετε άλλη φιλοσοφία από το “Dancing with the Stars”» (το τηλεοπτικό σόου όπου είχε συμμετάσχει η Ευγενία Μανωλίδου). Οι δύο άνδρες, που κάθονταν δίπλα δίπλα στο πάνελ, λίγο έλειψε μάλιστα να πιαστούν στα χέρια!

Μέσα στη «σκόνη», πάντως, που σήκωσε ο πρωινός τηλεοπτικός καβγάς, χάθηκε η επανεμφάνιση του Αδωνη Γεωργιάδη στις πωλήσεις!

Είκοσι ημέρες αφότου ανακοίνωσε ότι σταματά τις τηλεπωλήσεις, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αποφάσισε να τις συνεχίσει... μέσω twitter. «Πρώτη ημέρα κυκλοφορίας για τη συλλεκτική χρυσόδετη κασετίνα με τα 3 δίωρα μαθήματά μου για τη Σπάρτη, την Αθήνα και τη Ρώμη. Ηδη γίνεται χαμός, παραγγελίες στο 210-52.21.314» έγραψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα