Επιμένει ο δολοφόνος: «Την ήθελαν νεκρή γιατί ενοχλούσε»

Επιμένει ο δολοφόνος: «Την ήθελαν νεκρή γιατί ενοχλούσε»17.01.2018Ρεπορτάζ

Ισχυρίζεται ότι «άλλοι δράστες χτύπησαν θανάσιμα τη Δώρα»

Γνωστό δικηγόρο και πρώην βουλευτή φέρεται ότι βάζει στο πλάνο της υπόθεσης της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη ο κατηγορούμενος Μανώλης Σοροπίδης.

Στη συμπληρωματική απολογία του ενώπιον του 18ου τακτικού ανακριτή ο 58χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό στο έγκλημα τον δικηγόρο ο οποίος, όπως ισχυρίζεται, του ζήτησε να βγάλει από τη μέση την άτυχη κοπέλα, επειδή «κάνει ζημιά στους πελάτες του

που είναι διεθνούς κύρους».

Δέλεαρ για τον κατηγορούμενο ήταν, όπως είπε, τα 30.000 ευρώ που του υποσχέθηκε προκειμένου να φτιάξει το καΐκι του. Ωστόσο, το σχέδιο ήταν, αναφέρει στην απολογία του, να τραυματίσει την 32χρονη προκειμένου να τη βγάλει από τη μέση «για τρεις τέσσερις μήνες πριν από το 2018». Μάλιστα, τώρα επιμένει πως δεν ήταν εκείνος που έδωσε τα μοιραία χτυπήματα στην άτυχη εφοριακό στο Β' Νεκροταφείο.

«Την κοπέλα την χτύπησαν θανάσιμα κάποιοι άλλοι, άγνωστοι δράστες, καθώς περπατούσε στον διάδρομο του νεκροταφείου» φέρεται ότι είπε, υπογραμμίζοντας: «Την ήθελαν νεκρή, γιατί ενοχλούσε τους πελάτες του δικηγόρου». Ο Μανώλης Σοροπίδης ισχυρίστηκε ότι του έδωσαν ακόμη και το μαχαίρι με το οποίο έπληξε τη Δώρα και τον συμβούλευσαν να πουλήσει το κινητό, να κάψει την τσάντα της 32χρονης και στη συνέχεια να τους δώσει τις στάχτες ως απόδειξη ότι είχε ακολουθήσει το σχέδιό τους. Αλλωστε, όπως είπε, αυτό που ήθελαν ήταν ένα στικάκι που η εφοριακός είχε στην τσάντα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα