Ενώπιον δικαστηρίου ο Μιχ. Χατζηγιάννης

Ενώπιον δικαστηρίου ο Μιχ. Χατζηγιάννης07.12.2017Δικαστικά

Ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, κρατώντας στα χέρια του τη δικαστική απόφαση που τον έκρινε αθώο για φοροδιαφυγή, εμφανίστηκε χθες ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών, το οποίο καλείται να αποφασίσει αν θα ρίξει αυλαία στη δικαστική περιπέτειά του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε αυτοπρόσωπη εμφάνιση

στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, που έχει τον τελευταίο λόγο για την παραπομπή του ή μη σε δίκη για το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, το οποίο αφορά εμβάσματα ύψους 5.300.000 ευρώ, που έστειλε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011.

Ο συνήγορος του τραγουδιστή έκανε λόγο για τυπική διαδικασία, ώστε, όπως είπε, «να καταστεί αμετάκλητη η αθωωτική δικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων». Επιπλέον, επεσήμανε ότι η εισαγγελέας έχει προτείνει την απαλλαγή του.

Η δικαστική περιπέτεια του Μιχάλη Χατζηγιάννη άρχισε πριν από πέντε χρόνια, ύστερα από έλεγχο των φορολογικών Αρχών. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ήδη δικαιωθεί από τα διοικητικά δικαστήρια, ενώ έχει αθωωθεί και για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, σχετικά με το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα