Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ: Σήμερα το ταξίδι της επιστροφής από Θεσσαλονίκη

Το Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ αποπλέει σήμερα από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνοδεία της φρεγάτας ΕΛΛΗ για τον μόνιμο χώρο ελλιμενισμού του.

Εντός ολίγου ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής για το Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ από τη Θεσσαλονίκη προς τον μόνιμο χώρο ελλιμενισμού του

στη Μαρίνα Φλοίσβου. Στο ταξίδι αυτό το Θωρηκτό της Νίκης παίρνει μαζί του και την αγάπη των Θεσσαλονικέων αλλά και όλων των κατοίκων της Βόρειας Ελλάδας που το επισκέφτηκαν δείχνοντάς του το σεβασμό τους.

Kατά τους δύο μήνες που έμεινε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το ΑΒΕΡΩΦ το επισκέφθηκαν 350.000 άνθρωποι, εκ των οποίων 35.000 μαθητές από 350 σχολεία της Θεσσαλονίκης και συνολικά της Βόρειας Ελλάδας, ενώ μέχρι και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου που ήταν η τελευταία μέρα επισκέψεων ήταν γεμάτο κόσμο που ήθελε να το δει.

Το Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ στο ταξίδι της επιστροφής θα το συνοδεύει η Φρεγάτα ΕΛΛΗ ενώ αναμένεται να φτάσει στην μόνιμη θέση ελλιμενισμού του την Πέμπτη το πρωί. Με ανακοίνωσή του το Πολεμικό Ναυτικό ενθάρρυνε την τιμητική συνοδεία από πλωτά σκάφη ιδιωτών και Συλλόγων.

The post Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ: Σήμερα το ταξίδι της επιστροφής από Θεσσαλονίκη appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα