To “Reels” είναι η εκδοχή του YouTube πάνω στο “stories” των Snapchat και Instagram

Το YouTube αποκάλυψε ένα νέο χαρακτηριστικό για δημιουργούς με την ονομασία “Reels”, το οποίο αποτελεί την δική του εκδοχή πάνω στο δημοφιλές φορμά “stories” του Snapchat προτού το αντιγράψει το Instagram βεβαίως.

Με αυτό το νέο αυτό χαρακτηριστικό το YouTube εντείνει τις προσπάθειες του για να φέρει ακόμα πιο κοντά, και σε περισσότερο οικείο επίπεδο

τη σχέση των δημιουργών του YouTube με την κοινότητα και τους fans τους. Το Reels θα είναι το μέρος όπου οι δημιουργοί θα μπορούν να αναρτούν περιεχόμενο, μικρά αποσπάσματα από επερχόμενα βίντεο, τρέϊλερ και ενημερώσεις μεταξύ των κανονικών αναρτήσεων τους.

Σε αντίθεση επίσης με το stories του Snapchat και του Instagram, τα Reels του YouTube δεν θα “λήγουν” απαραιτήτως μετά από 24 ώρες. Μπορούν να παραμείνουν ως έχουν για πάντα και μπορούν να οργανωθούν σε διαφορετικά projects ή events. Για παράδειγμα, ένας δημιουργός είναι σε θέση να αναρτήσει video Reels σε έναν φάκελο από κάποιο ολοήμερο γεγονός.
Οι συνδρομητές επίσης μπορούν να βλέπουν και να βρίσκουν και παλαιότερα “stories” (Reels) με τους δημιουργούς να μπορούν να συνδυάζουν πολλαπλά βίντεοκλιπς σε μία ενιαία συλλογή. Ωραίο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα χρήσης συνδέσμων σε βίντεο εντός του Reels. Για την ώρα το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο σε δημιουργούς του YouTube με περισσότερους από 10 χιλιάδες συνδρομητές.

Πρόκειται για μία νέα προσέγγιση πάνω στα “stories” των Snapchat και Instagram, που όπως είναι γνωστόδεν είναι ορατά μετά από 24 ώρες. Από ότι φαίνεται, από το YouTube διαπίστωσαν ότι οι δημιουργοί χρησιμοποιούν τα Snapchat και Instagram για να ενημερώνουν τους fans και το κοινό τους για όσα σκοπεύουν να δείξουν σε επερχόμενα βίντεο τους ή για όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα τους, και τα Reels είναι σίγουρα ένας καλός τρόπος για να φιλοξενήσει περισσότερο περιεχόμενο από όσους έχουν κανάλι ή κανάλια στη πλατφόρμα του.

Site: GSMArena

Keywords
Τυχαία Θέματα