Εκπληκτικό το τρέιλερ του Avengers: Infinity War

Η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για την επερχόμενη περιπέτεια των Avengers και δείχνει εντυπωσιακό. To τρέϊλερ έχει σχεδόν έξι εκατομμύρια views στο YouTube λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του, κάτι που δείχνει το τεράστιο ενδιαφέρον για το κινηματογραφικό έπος

της Marvel Studios.

Για δέκα χρόνια, η γνωστή εταιρεία έβαζε τις βάσεις και δημιουργούσε σταδιακά το κινηματογραφικό της σύμπαν για να δούμε σχεδόν κάθε υπερήρωα που θαυμάσαμε στις ταινίες της να συμμετέχει στην την απόλυτη, πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών. Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοι τους θα αναμετρηθούν με τις ορδές του πανίσχυρου Thanos που εισέβαλε στην Γη για να τον εμποδίσουν να καταστρέψει το σύμπαν.

Το σενάριο υπογράφουν οι Christopher Markus και Stephen McFeely ενώ την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Anthony και Joe Russo. Στην ταινία παίζουν… όλοι, δηλαδή οι Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Anthony Mackie, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman, Josh Brolin, Don Cheadle, Sebastian Stan, Gwyneth Paltrow, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Tom Hiddleston, Benicio del Toro, Idris Elba, Jon Favreau, William Hurt, Benedict Wong, Linda Cardellini, Danai Gurira, Leticia Wright, Florence Kasumba, Peter Dinklage, Bradley Cooper (φωνή) και Vin Diesel (φωνή).

Η ταινία Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας (Avengers: Infinity War) της Marvel Studios θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στη χώρα μας από την Feelgood (και σε 3D) στις 26 Απριλίου του 2018 (τον Μάϊο βγαίνει στις ΗΠΑ). Και αυτό είναι το Part I. Το Part II (Sequel) θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την ίδια περίοδο ένα χρόνο μετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα